TOP termékek

A WEIDER magyarországi hivatalos képviseletének KÖZLEMÉNYE

Tisztelt Partnerünk, tisztelt Követőnk! Ezúton is tájékoztatjuk, hogy a WEIDER márkanév és logó használata kizárólag velünk kötött szerződés birtokában engedélyezett. Továbbá tájékoztatjuk, hogy a WEIDER Magyarországon nem folytat oktatási, képzési tevékenységet sem és nem ad ki a WEIDER nevében sem bizonyítványt, sem oklevelet, sem tanfolyami igazolást. Minden ehhez hasonló megjelenés, névhasználat megtévesztő és jogsértő, ami következményeket von maga után!

Weider Protein Pancake fehérje palacsinta mix akció webáruházunkban

Weider 100% Whey Clean 2kg fehérjepor - fehér csokoládé

Weider 100% Whey Clean 2kg fehérjepor -  fehér csokoládé
Weider 100% Whey Clean 2kg fehérjepor - fehér csokoládé
EGYENESEN A TERMÉSZETBŐL

• GrassFit: Fűvel táplált tehenek friss tejéből nyert fehérje. GrassFit™ 80 WPC

• Mesterséges édesítőszerek nélkül: természetes steviával (Tasteva®)

• Könnyen emészthető, mert laktáz enzimet is tartalmaz.
Bővebben
Nincs raktáron
34 900 Ft
Egységár: 17 Ft/g
Nincs raktáron
Részletek

A 100% WHEY CLEAN Formula nem szabványos tejsavófehérje-koncentrátumból (WPC) készült shake, hiszen ehhez a termékhez az innovatív alapanyagot használtuk fel egyedüli fehérjeforrásként. GrassFit™ 80 WPC. Ezekre a tejsavófehérjékre jellemző, hogy még savas pH-n (gyomor) is jól oldódnak, így gyorsan emészthetők, szinte azonnal aminosavakat biztosítanak a vérben, így az izmok hasznosítani tudják őket.

Miért egyedi és nagyon különleges alapanyag a GrassFit™ 80WPC?

Mert nem csak alacsony hőmérsékleten és membránon keresztüli mikro-ultra szűréssel nyerik, hanem azért is, mert ez az egyetlen tejsavófehérje-koncentrátum, amelyet fűvet legelő tehenek friss tejéből nyernek, és amelyet naponta kétszer is gyűjtenek, hogy a frissen fejt tej felhasználható legyen. Ez azt jelenti, hogy a tápanyagprofil nagyon eltér a hagyományos tejsavó-koncentrátumoktól, például megváltozik a zsírsavprofil, ami természetesen növeli az egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírsavak mennyiségét. Nyerstejből is nyerik, vagyis nem esik át hőkezelésen, így minden tápanyagát érintetlenül tartja, beleértve a denaturációt nem szenvedő fehérjéket is, így minden esszenciális aminosavukat tökéletes állapotban tartják, beleértve a lizint, amely az egyik leghőérzékenyebb és gyakran használják minőségi referenciaként az ilyen típusú termékekhez. Kimagasló BCAA - elágazó láncú aminosavak - (leucin, izoleucin és valin) tartalommal rendelkezik.

Nem tartalmaz mesterséges édesítőszert vagy hozzáadott cukrot.

Tasteva® édesítőszer

A Stevia (Stevia rebaudiana B.) leveleiből közvetlenül kivont szteviol-glikozidokról van szó, ami természetes édesítőszer. Ezenkívül a Tasteva® extrakciós módszere egy szabadalmaztatott eljáráson keresztül történik, amely csak vizet használ oldószerként, azaz olyan oldószerek nélkül, mint az alkoholok (etanol, metanol vagy mások). Így elkerülhető az egyéb szteviol-glikozidok által biztosított utóíz és keserűség.

Laktáz enzimmel

Olyan terméket szerettünk volna készíteni, ami a lehető legjobban emészthető, és azt is, hogy az emberek túlnyomó többsége is fogyasztani tudja, ezért adtuk hozzá a laktáz enzimet. Ez az enzim felelős, hogy a laktóz (tejcukor) megfelelően emészthető legyen.

Adatok
Cikkszám
WJW-300268