Tanúsítvány

SSL Certificate

Csont-, ízületvédők

A komoly edzés, testmozgás bizony erőteljes igénybevételnek teszi ki szervezetünket, különösen csontjainkat és ízületeinket. Hogy a mozgás öröme mindvégig megmaradjon, érdemes csont- és ízületvédőt használni. Ezekkel a természetes hatóanyagokkal teli termékekkel kíméletesen kerülheted el az esetleges sérüléseket. Böngészd végig termékpalettánkat, rendelj akár ingyenes kiszállítással webáruházunkból!

Tovább

Topformában csontjaid és ízületeid

A Weider termékcsalád minden tagját úgy állítják össze, hogy maximális tisztasággal és természetességgel biztosítsák a 100%-os védelmet. Ízesített kapszuláinkat az edzés bármely szakaszában használhatod, sőt akkor is hasznukat veheted, ha már megtörtént a baj. Csont- és ízületvédőink ugyanis a regenerálódást is jelentős mértékben gyorsítják, így könnyebben térhetsz vissza megszokott edzésritmusodhoz.

Milyen hatóanyagok találhatók termékeinkben?

A csont- és ízületvédők három fő alapanyaggal gondoskodnak épségedről: MSM (metal-szulfit metán), glükozamin és kondroitin. Az MSM egy kénvegyület, mely az anyagcsere-folyamatok során kulcsfontosságú. Hozzájárul a gyulladást okozó toxinok ki- és beáramlásához, így a görcsök megelőzésében is igen hatékony.

A glükozamin két aminosavból áll, melyeknek köszönhetően elkerülhető a porcpusztulás, továbbá javítja az ízületi folyadék viszkozitását is. A kondroitin pedig a tökéletes rugalmasságot biztosítja ízületeidnek. A felsorolt három hatóanyag mellett fontos szerepet játszanak még a vitaminok, ásványi anyagok, valamint a kollagén és az ízületek természetes alkotóeleme, a Hialuronsav is.

Weider fehérjeporok és egyéb termékek webshopunkban

Nálunk mindent megtalálsz egy helyen, ami az edzéshez szükséges. Akár vegán proteint keresel, tömegnövelőt vagy éppen vitamint, webáruházunkban széles választékkal és remek árakkal várunk. Minden termékünk mögött 80 évnyi kutatás és szakértelem áll, így biztos lehetsz benne, hogy prémium minőséget kapsz a pénzedért.

Gondoskodj csontjai és ízületeid védelméről speciális, természetes tablettáink egyikével - rendelj 20 000 Ft felett, és vedd igénybe díjmentes házhozszállítás-szolgáltatásunkat!

Tovább