Új fehérjeszeleteink valóban különlegesek – ezért döntöttünk úgy, hogy cégünk alapítójáról, Mr. Joe Weiderről nevezzük el őket.
Weider Joe's Soft szelet kifejezetten édes csábítás az extra lágy állagával és a finom tejcsokoládé bevonattal, amelyet karamellréteggel vagy finom manduladarabokkal turbóztunk fel. Szeletenként mindössze 1,8 g cukorral! A szeletek puha állagúak, krémes fehérje töltettel és összesen 29 % fehérjetartalommal járulnak hozzá az izomtömeg építéséhez és fenntartásához. A JOE SOFT BAR szeletenként legfeljebb 200 kcal-jával tökéletesen illeszkedik bármilyen étrendbe.
Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) és az Európai Bizottság (EC) által tudományosan nem bizonyított állítások
Javasolt edzési szakasz
- Izomnövelési szakasz
- Erőszint növelési szakasz
Javasolt felhasználás, adagolás, tárolás
Egy adag = 1 szelet
1 adag edzés előtt
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermekek számára hozzáférhetetlen módon
Figyelmeztetések
Adagolás
Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!
Helyes táplálkozás
A sportétrend-kiegészítők és a különleges táplálkozási célú élelmiszerek nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot
Egészségügyi
Termékeink nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna!
Összetevők
Termékeink összetevőinek adatbázisát folyamatosan frissítjük, azonban minden gyártó fenntartja a jogát, hogy - a fejlesztések miatt - értesítés nélkül megváltoztassa termékei összetételét. Ezért az összetétel adatok csupán tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért - ide értve az esetleges adatrögzítési hibákat is -, nem tudunk teljes felelősséget vállalni. Ezért számos termékünknél a csatolt fájlok között megtalálható a termék eredeti címkéje.
Gyermekek védelme
Gyermekektől távol tartandó!
Különleges táplálkozási célú élelmiszer - 36/2004 ESZCSM rendelet (2009/39/EK irányelv)