TOP termékek

A WEIDER magyarországi hivatalos képviseletének KÖZLEMÉNYE

Tisztelt Partnerünk, tisztelt Követőnk! Ezúton is tájékoztatjuk, hogy a WEIDER márkanév és logó használata kizárólag velünk kötött szerződés birtokában engedélyezett. Továbbá tájékoztatjuk, hogy a WEIDER Magyarországon nem folytat oktatási, képzési tevékenységet sem és nem ad ki a WEIDER nevében sem bizonyítványt, sem oklevelet, sem tanfolyami igazolást. Minden ehhez hasonló megjelenés, névhasználat megtévesztő és jogsértő, ami következményeket von maga után!

Weider Protein Pancake fehérje palacsinta mix akció webáruházunkban

Premium Whey Protein

A Premium Whey 20% tejsavófehérje-izolátummal, a tejsavófehérje legtisztább formájával, hozzáadott L-glutaminnal és B6-vitaminnal mindent megad, amire szükséged van az izomtömeg fenntartásához (például kalóriaszegény diéta során) és építéséhez. Nem tartalmaz mesterséges édesítőszert, így aszpartám mentes. Tökéletesen alkalmas edzés előtti vagy utáni fogyasztásra. Akár az edzőteremben izzadsz, hogy zsírt égess vagy izmot építs, akár 90 percig futsz a futballpályán, készülsz a maratonra vagy csak szeretsz kocogni - a Premium Whey támogat téged, és kiváló minőségű fehérjével látja el a tested.

A WEIDER-nél a célunk: az egészséges életmódot elősegítő sportélelmiszerek minőségének legmagasabb szintjét képviselni - és ez már több mint 85 éve így van.