TOP termékek

Kedves Vásárlónk! A weider.hu weboldal teljes átalakítása és központosítása érdekében a kiskereskedelmi forgalom a közeljövőben a www.mastery.hu oldalra kerül át! A Mastery hivatalos Weider márkaképviselet, magyarországi importől és forgalmazó, így kedvenc Weider termékeit továbbra is ellenőrizhető és megbízható forrásból tudja beszerezni.

Viszonteladó partnereink a www.mppr.hu oldalon tudják rendeléseiket leadni. Üdvözlettel, a Weider.hu csapata!

Premium Whey Protein

A Premium Whey 20% tejsavófehérje-izolátummal, a tejsavófehérje legtisztább formájával, hozzáadott L-glutaminnal és B6-vitaminnal mindent megad, amire szükséged van az izomtömeg fenntartásához (például kalóriaszegény diéta során) és építéséhez. Nem tartalmaz mesterséges édesítőszert, így aszpartám mentes. Tökéletesen alkalmas edzés előtti vagy utáni fogyasztásra. Akár az edzőteremben izzadsz, hogy zsírt égess vagy izmot építs, akár 90 percig futsz a futballpályán, készülsz a maratonra vagy csak szeretsz kocogni - a Premium Whey támogat téged, és kiváló minőségű fehérjével látja el a tested.

A WEIDER-nél a célunk: az egészséges életmódot elősegítő sportélelmiszerek minőségének legmagasabb szintjét képviselni - és ez már több mint 85 éve így van.