Tanúsítvány

SSL Certificate

Protein 80 Plus

Finom fehérjeturmixot keresel, amely segít elérni céljaidat? A Protein 80 Plus többkomponensű fehérjével pontosan ezt kapod, és még egy kicsit többet is. Alacsony zsír- és szénhidráttartalmú fehérjeporunk négy fehérjeforrásból áll: kazein, tejfehérje-izolátum, tejsavófehérje és tojásfehérje. Mindegyik fehérjeforrás jellegzetes tulajdonságokkal, valamint egyedi aminosavprofillal rendelkezik.
A Protein 80 Plus kiválóan alkalmas edzés előtt vagy utáni fogyasztásra. Egy étkezés fehérjével való dúsítására, vagy egyszerűen csak úgy, ahogyan szeretnéd. A lassú felszívódású, magas kazein tartalomnak köszönhetően a shake ideális az éjszakai fehérjepótlás biztosítására.
A tizenkét féle íznek köszönhetően a fehérjebevitel sosem lesz egyhangú.
A Protein 80 Plus tökéletes mindenkinek, aki sportol és odafigyel az egészséges életmódra. Legyen szó kocogásról, fociról, úszásról, kerékpározásról vagy súlyemelésről az edzőteremben - ez a fehérjepor mindenki számára alkalmas.

A WEIDER-nél a célunk: az egészséges életmódot elősegítő sportélelmiszerek minőségének legmagasabb szintjét képviselni - és ez már több mint 85 éve így van.

Tovább