Tanúsítvány

SSL Certificate

Isolate Whey 100 CFM

Az Isolate Whey 100 CFM a tejsavófehérje legtisztább formája. A feldolgozási folyamat során a fehérjét maximálisan koncentrálják, míg a szénhidrátokat és a zsírokat nagyrészt eltávolítják.

A CFM rövidítés a "cross flow micro-filtration", azaz a szűrési módszer, amellyel a nagy tisztaságú tejsavófehérjét nyerik. Az izolált tejsavó rendkívül magas, akár 87%-os (vanília ízű) fehérjetartalmával hozzájárul az izomtömeg fenntartásához és építéséhez. Ezért tökéletes az alak- és táplálkozástudatos emberek, valamint az ambiciózus szabadidős és profi sportolók számára. Nagyon magas az esszenciális és elágazó láncú aminosavak (BCAA = elágazó láncú aminosavak) aránya. Az esszenciális aminosavakat (EAA-k) a szervezet nem tudja előállítani, ezért azokat megfelelő mennyiségben a táplálékkal kell biztosítani. Az Isolate Whey 100 CFM emésztőenzimek kombinációját (Digezyme®) tartalmazza, amely elősegíti a tápanyagok jobb felszívódását és asszimilációját.

A WEIDER-nél a célunk: az egészséges életmódot elősegítő sportélelmiszerek minőségének legmagasabb szintjét képviselni - és ez már több mint 85 éve így van.

 

 

Tovább