TOP termékek

100% Whey Clean

A 100% Whey Clean Formula nem akármilyen termék, azaz nem egy hagyományos tejsavófehérje koncentrátumból (WPC) készült turmix, mert ehhez a termékhez az innovatív GrassFit™ 80WPC alapanyagot használtuk egyedüli fehérjeforrásként. Ezeket a tejsavófehérjéket magas oldhatóság jellemzi, még savas pH-n (gyomor) is, így gyorsan emésztődnek, és szinte azonnal aminosavakat juttatnak a vérbe, hogy az izmok felhasználhassák azokat a regenerálódási, fenntartási vagy izomtömeg-növelési folyamatokban.

Miért egyedülálló és nagyon különleges alapanyag a GrassFit™ 80WPC?

Mert nemcsak alacsony hőmérsékleten és membránokon keresztül történő mikro-ultraszűréssel nyerik, hanem mert ez az egyetlen tejsavófehérje-koncentrátum, amelyet fűvel táplált tehenek friss tejéből nyernek, amelyet ráadásul naponta kétszer gyűjtenek, így a frissen fejt tej felhasználható. Ez azt jelenti, hogy a tápanyagprofil jelentősen eltér a hagyományos tejsavó-koncentrátumtól, például a zsírsavprofil megváltozik, természetesen növelve az egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírsavak mennyiségét. Nyers tejből nyerik, azaz nem esik át semmilyen hőkezelésen, ami azt jelenti, hogy minden tápanyagát sértetlenül megőrzi, beleértve a fehérjéket is, amelyek nem mennek át denaturáción, és így minden esszenciális aminosavukat tökéletes állapotban megőrzik, beleértve a lizint is, amely az egyik legérzékenyebb a hőre, és gyakran használják minőségi referenciaként az ilyen típusú termékeknél. Ezért magas az esszenciális aminosavak, köztük a BCAA-ként ismert elágazó láncú aminosavak (leucin, izoleucin és valin) aránya.

A WEIDER-nél a célunk: az egészséges életmódot elősegítő sportélelmiszerek minőségének legmagasabb szintjét képviselni - és ez már több mint 85 éve így van.

Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft