Tanúsítvány

SSL Certificate

Vegan Protein 750 g

A Weider Vegan Protein a legjobb választás, ha a legmagasabb minőségű és finom ízű vegán fehérjét szeretné beilleszteni az étrendjébe. A borsófehérje kiváló aminosav-összetételének köszönhetően a legjobb növényi fehérje, amely a tejsavófehérjéhez hasonló tápértéket kínál. Fő fehérjéje a rizsfehérjével dúsított borsóizolátum (Pisane C9). A hüvelyes és a gabonafélék fehérjéjének kombinálásával magas biológiai értékű és könnyen emészthető fehérjét kapunk.
Azoknak ajánlott, akiknek extra fehérjebevitelre van szükségük, és akik aggódnak az egészségükért, mint például a sportolók, az idősek és a nagy fizikai megterhelésnek kitett emberek.
Ideális mindazok számára, akik tiszta, biztonságos és természetesen laktóz-, glutén- és koleszterinmentes növényi fehérjéket szeretnének fogyasztani. Tökéletes mindazok számára is, akik bár nem vegetáriánusok, de csökkenteni szeretnék az állati fehérjék fogyasztását anélkül, hogy az étrendjükben lévő fehérjék minősége romlana.

A WEIDER-nél a célunk: az egészséges életmódot elősegítő sportélelmiszerek minőségének legmagasabb szintjét képviselni - és ez már több mint 85 éve így van.

 

Tovább