Weider Team

Rakel Ramos

Szakág: Bodyfitness

A lényeg

A diétám sok Weider terméket tartalmaz. Attól függően, hogy milyen stádiumban van használhatok egy vagy a másikat, de a termékek, amelyek soha nem hagyja, és teljesen ajánlom példa lenne a Premium BCAA Powder egzotikus ütést, fehérje Gold Whey vagy más attól a idő, Multivitamin, kollagén nagyon fontos és ajánlott a nő és a glutamin.

Szeretnél többet tudni róla?

Született1986.11.15, Valencia
Versenymagasság és súly170 cm, 62-64 kg
Kedvenc zenePopzene, hip-hop, rap, rock, szeretek mindenféle zenét, ahogy a pillanat és a helyzet hozza, egyszerűen szeretem a zenét... Nem tudnám, hogyan élhetnék nélküle!
Kedvenc ruhaÚgy érzem, sokkal kényelmesebb a sportruházat, amely a rendszerint a ruha én életmód, de szeretem jelmezben, amikor kimegyek, vagy menjen szűk felső és alsó széles, és fordítva.
Kedvenc filmSzeretem a Vengeance filmet, és szeretem a szuperhősöket! Imádom a Marvelt és az akciófilmeket és sok a félelem! Bár időről időre felismerem, hogy szeretem a szerelem egy részét.
Kedvenc könyvEgy könyv, amit szeretek "Amor del bueno", bár általában többet olvastam az Anatómia és hasonló dolgokról. Szerettem ezt a könyvet, bár azt hittem, nem fogom tetszeni!
Kedvenc ételAz étel, amelyet a legjobban szeretem, kétségtelenül a valenciai paella, amit anyám tűzifával haha ​​készít. És persze, az én bajom a Nocilla! Imádom a fehér Nocilla-t és mindenféle édességet, nagyon mohó vagyok.
SzabadidőSzabadidőmben szeretem a lányomnak szentelni, szeretem az állatokat, és eljutok a moziba, és mindenekelőtt szeretem a strandot, a medencét és az utazást.
MunkaJelenleg van egy edzőterem és egy táplálkozási tárolni és szentelem magam, hogy teljesen tanácsadás és segíti az embereket kezdeni, és azoknak is, akik szeretik a verseny, így van egy nagyon nagy csapat versenytársai. Imádom, hogy birtokló osztályokat adjak, és fitness modellként is dolgozom.

Print Friendly and PDF