Weider Zinc Caps 120 kapszula

Weider Zinc Caps 120 kapszula
Weider Zinc Caps 120 kapszula

A cink létfontosságú nyomelem, amelyet a hiány megelőzése érdekében rendszeresen pótolni kell. A fontos ásványi anyag számos enzimatikus folyamatban vesz részt az emberi szervezetben, és döntő szerepet játszik, például a sejtosztódásban, a hormonok szabályozásában és az általános anyagcserében.

A cink jelentős részben felel a kognitív funkciók, valamint a bőr, a haj és a köröm egészségének fenntartásáért. Elengedhetetlen az immunrendszer normális működéséhez.

Bővebben
Méret :
120 kapszula
További adatok
Nincs raktáron
6 990 Ft
Egységár: 58 Ft/kapsz.
Nincs raktáron
RészletekEgy adag = 1 kapszula


Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermekek számára hozzáférhetetlen módon


  • Adagolás
   Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

  • Helyes táplálkozás
   A sportétrend-kiegészítők és a különleges táplálkozási célú élelmiszerek nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot

  • Egészségügyi
   Termékeink nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna!

  • Összetevők
   Termékeink összetevőinek adatbázisát folyamatosan frissítjük, azonban minden gyártó fenntartja a jogát, hogy - a fejlesztések miatt - éretsítés nélkül megváltoztassa termékei összetételét. Ezért az összetétel adatok csupán tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért - ide értve az esetleges adatrögzítési hibákat is -, nem tudunk teljes felelősséget vállalni. Ezért számos termékünknél a csatolt fájlok között megtalálható a termék eredeti címkéje.

  • Gyermekek védelme
   Gyermekektől távol tartandó!
Különleges táplálkozási célú élelmiszer - 36/2004 ESZCSM rendelet (2009/39/EK irányelv)
Adatok
Barcode
4044782323328
Gyártó
Weider
Tápanyag információk

Összetevők

Maltodextrin, Zselatin, 11,8% Cink-citrát, csomósodást és lesülést gátló anyagok: zsírsavak magnéziumsói, színezék: vasoxid

Tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állítások, tápértékre vonatkozó adatok

Tápanyag-információ

  Adagonként (1 kapszula) NRV1 % / 1 kapszula
Cink 25 mg 250

1 NRV (Nutrient Reference Values): Felnőttek számára ajánlott napi beviteli referenciaérték (8400 kJ/2000 kcal)

Időszakosan felülvizsgáljuk táplálkozási információinkat, hogy figyelembe vegyük a szezonális változékonyságot, a növekedési feltételeket és más olyan tényezőket, amelyek miatt a táplálkozási eredmények változhatnak.