Szabó Gabriella - többszörös IFBB Bodyfitness Világbajnok

Joe Weidernek, – amikor hetven évvel ezelőtt létrehozta a világon az első, máig dinamikusan fejlődő sporteszköz- és táplálék-kiegészítő vállalkozását – volt egy víziója. Ehhez társult egy koncepció és így váltak együttesen misszióvá, amelynek megvalósítása során az egyik fontos mérföldkőként létrehozta az IFBB világszövetséget.

Kijelenthetjük, hogy a világszerte ismert testépítők ebben a világszervezetben és ezekkel a termékekkel jutottak el a karrierjük csúcsára, igazolva a Weider féle táplálkozási és edzési alapelvek hitelességét és megbízhatóságát.

A professzionális atléták és a szabadidő sportolók számára egyaránt fontos manapság is eredményes fejlődésükhöz és sikereik visszaigazolásához az IFBB szervezete és a Weider termékeinek széles palettája.

A Weider marketing stratégiája nem tartalmazza a média felületeinek korlátlan uralmát, inkább elégedett fogyasztóinak pozitív visszajelzéseire szeretne építeni és az ebből fakadó piacbővülésre, mintsem a valós – érték- és tartalom nélküli – színes dobozok értékesítési dömpingjére.

A Weider azok számára kíván megoldást nyújtani, akik azt a fejlődési utat választják, amelyben egészségorientáltan, minőségi eredményt elérve valósítják meg önmagukkal szembeni elvárásaikat, fizikai erőnlétük és állapotuk kiteljesedése tekintetében.

A fentiekben felvázolt elszántságot, értékeket, küldetést, stratégiákat figyelembe véve a "Weider bájos női arca" nem is lehetne más, mint a sikeres és hiteles Magyar Női IFBB atléta, a többszörös IFBB Bodyfitness Világbajnok, többszörös Európa-bajnok, ARNOLD Classic győztes Szabó Gabriella.

Örömmel jelenthetjük be Önöknek, hogy Szabó Gabriella neve ezentúl az IFBB világszervezetén kívül a Weider-rel is összeforr.

Szabó Gabriellát megillető címek - a teljesség kedvéért:

  • IFBB Bodyfitness Abszolút Világbajnok
  • Többszörös IFBB Bodyfitness Világbajnok
  • IFBB Bodyfitness Abszolút Európa-bajnok
  • IFBB Bodyfitness Európa-bajnok
  • Arnold Classic Europe Bodyfitness Bajnok
  • IFBB Magyar Bajnok

Print Friendly and PDF