TOP termékek

Kedves Vásárlónk! A weider.hu weboldal teljes átalakítása és központosítása érdekében a kiskereskedelmi forgalom a közeljövőben a www.mastery.hu oldalra kerül át! A Mastery hivatalos Weider márkaképviselet, magyarországi importől és forgalmazó, így kedvenc Weider termékeit továbbra is ellenőrizhető és megbízható forrásból tudja beszerezni.

Viszonteladó partnereink a www.mppr.hu oldalon tudják rendeléseiket leadni. Üdvözlettel, a Weider.hu csapata!

Vitaminok, ásványi anyagok

A vegyes táplálkozástól eltérő étkezési szokásokra való áttérés sokféle megfontolásból történhet: egészségügyi, de akár etikai okok is állhatnak a háttérben. Egy étrend melletti elköteleződés az előnyök mellett ugyanakkor súlyos kompromisszumokkal járhat: a szigorú étkezési szabályok betartása különböző hiánybetegségeket idézhet elő a szervezetben.

32311

Támogatja az immunrendszert!

A legjobb felszívódást nyújtó béta-glukán kapszulák, az erősebb immunrendszerért

Méret :
120 kapszula
Raktáron
15 500 Ft
Egységár: 129 Ft/kapsz.
37692

Anabolikus formula!

Természetes izomnövekedés gyorsító - kiváló minőségű növényi kivonatból -, a fehérjeszintézis fokozásáért

Méret :
150 kapszula
Raktáron
26 000 Ft
Egységár: 173 Ft/kapsz.
38522
  • Magnézium-malát
  • Magnézium-citrát
  • Magnézium-biszglicinát

Megnövekedett igény esetén a különböző magnéziumforrások kombinációja teszi kapszuláinkat ideális kiegészítővé a napi bevitel biztosítására!

Méret :
120 kapszula
Raktáron
8 990 Ft
Egységár: 75 Ft/kapsz.
WVE-134121

Magnézium gél sportolóknak

Magnézium potlásra tökéletes termék, nemcsak fitness- de out-door (futóknak, kerékpásoknak) sportolóknak is, 200mg magnéziummal, plusz káliummal

Íz :
trópusi
Méret :
35 milliliter
Raktáron
790 Ft
Egységár: 23 Ft/ml
20422

Az immunrendszer támogatása egyszerűbb és finomabb, mint valaha.

  • Az immunrendszer erősítésére kifejlesztve
  • 9 vitamin és 3 ásványi anyag
  • Méhpempővel és echinaceával dúsítva
Íz :
mandarin-narancs
Méret :
60 gumitabletta
Raktáron
4 990 Ft
Egységár: 83 Ft/db
ÚJ
WGU-103586

Egészségre fel!

Omega 3, 6 és 9 zsírsavak kombinációja!

100% növényi termék chia- és lenmaggal.

Gluténmentes.

Íz :
lime
Méret :
50 gumitabletta
Raktáron
4 990 Ft
Egységár: 100 Ft/db
WGU-102100

Reggeli energia!

A legízletesebb módja a napi vitamin- és ásványanyag bevitelnek

Íz :
narancs és citrom
Méret :
80 gumitabletta
Raktáron
4 990 Ft
Egységár: 62 Ft/db
ÚJ
WGU-104105

Életgerezdek!

C-vitamint szedni soha nem volt ilyen élvezetes.

Magas C-vitamin koncentráció.

Cukor- és gluténmentes.

Íz :
narancs
Méret :
84 gumitabletta
Raktáron
4 990 Ft
Egységár: 59 Ft/db
 

Vega vagy vegán?

Sokan összetévesztik korunk két népszerű táplálkozási irányzatát: a vegetarianizmust és a veganizmust, amelyek – bár a húsmentesség alapelvében megegyeznek – sok szempontból különböznek egymástól. A vegetarianizmus kizárólag a táplálkozási formát jelöli, míg a veganizmus állatjogi mozgalom, amely az állatok kizsákmányolásának és kihasználásának elutasítására épülő szemléletben gyökerezik. Ennek értelmében a vegánok nemcsak húst, hanem semmilyen állati eredetű terméket nem fogyasztanak, és elutasítják az állatkísérletekhez köthető használati cikkeket is.

Borítékolható hiánybetegségek?

Dicséretes mind az egészségünk, mind az állatok jogainak védelme melletti elkötelezettség és állásfoglalás, a tapasztalat alapján azonban a rugalmatlan táplálkozási szabályok szinte minden esetben hiánybetegségek kialakulásához vezetnek. A növényi alapú táplálkozással lehetetlen fedezni szervezetünk komplex vitamin- és ásványianyag-szükségletét, hiszen az étrendből hiányzik az esszenciális vitaminokat és nyomelemeket tartalmazó állati eredetű tápanyagforrás.

A D-vitaminhiány különösen a napfényhiányos időszakban érint érzékenyen, de az állati eredetű táplálékot kizáró étrend követői különösen szenvedhetnek a pótlásával, hiszen elsődleges forrásai a tengeri halak, máj és belsőségek.

A B-vitaminok hiányát növényi étrenddel lehetetlen pótolni, de mindenképpen érdemes akár szintetikus formában magunkhoz venni, hiszen hiánya hosszú távon akár vérszegénységet és idegrendszeri károsodásokat okozhat.

A vashiány a menstruációs vérveszteség miatt főleg a nőket érinti, és erre is érvényes, hogy a növényi táplálékból nehezebben beépülő nyomelemről beszélünk, ezért a rendszeres vaspótlás rendkívül fontos.

A kalciumhiány a tejtermékek megvonásával jelentkezik, és csontritkulást eredményezhet. Szintén a tejtermékek és a húsok elutasításához köthető a proteinhiány. Az izmok védelméhez és az egészségünk fenntartásához elengedhetetlen összetevőt fehérjeporokkal és zöldségfehérjével tudjuk pótolni.

Ezen kívül fontos lehet a mértékletes jódbevitel, például jódozott só formájában, illetve a szelén és a cink pótlása is.

Vegán vitaminok

Ha ismerjük ezeket az elemi fontosságú összetevőket, a hiánybetegség kialakulását egyszerűen megelőzhetjük vitaminpótlással és a megfelelő táplálékkiegészítők alkalmazásával.

Webáruházunk a speciális étrendet követők számára ideális választás, hiszen a Weider sportélelmiszerei között a különleges igényeknek is megfelelő étrend-, táplálékkiegészítők és vitaminok és megtalálhatóak. Lisztérzékenyeknek ajánljuk például a gluténmentes termékeinket, amelyek tejsavófehérje hozzáadásával készülnek, és rengeteg hasznos enzimet tartalmaznak.

A vegán vitamin termékek specifikusan a vegán életmódot folytatók számára kifejlesztett, állati összetevőktől mentes készítmények, amelyek a szervezet számára nélkülözhetetlen vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazzák.

A speciális étrendre való áttérés előtt lényeges fizikai állapotunk és testi szükségleteink részletes feltérképezése szakorvosi segítséggel. Igény esetén a Weider szakértői is rendelkezésre állnak, hogy felvázolják a választott diétát kiegészítő vitaminpótlás lehetőségeit.