Tanúsítvány

SSL Certificate

Weider Milk Organic Protein

Weider Milk Organic Protein

Weider Milk Organic Protein

A Milk Organic Protein egy olyan kombinált izolátum, amely nagy tisztaságú kazeint és tejsavófehérjét tartalmaz. Tökéletes kombináció az izomápolás és a regeneráció támogatásához.

Bővebben
Íz :
csokoládé
Méret :
300 gramm
További adatok
Raktáron
8 490 Ft
Részletek

 

A termék tulajdonságai

 



    • Nagy tisztaságú kazein és tejsavófehérje. Zsírszegény, alacsony kalóriatartalomú.


Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) és az Európai Bizottság (EC) által tudományosan nem bizonyított állítások





    • Izomnövelési szakasz

    • Szálkásítási szakasz






Egy adag = 25g


25g fehérjeport keverjen jól el 250 ml vízzel!


Tárolás: Száraz, hűvös, fényvédett helyen





    • Adagolás
      Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

    • Egészségügyi
      Termékeink nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna!


Különleges táplálkozási célú, nagy izomerő kifejtését elősegítő, elsősorban sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek szánt élelmiszer. 36/2004 ESZCSM rendelet (2009/39/EK irányelv) alapján
Adatok
Barcode
8414192313350
Cikkszám
WBI-102101
Tápanyag információ

Összetétel

Tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állítások, tápértékre vonatkozó adatok

Tápanyag-információ

  Egységenként (100 g) NRV1 % / 100 g Adagonként (25 g) NRV1 % / 25 g
Energia 1504 kJ/355kcal   373 kJ/89 kcal  
Zsír 2,4 g 0,6 g
telített zsírsav 0,8 g 0,2 g
Szénhidrát 16 g 4,1 g
- amelyben cukor 15 g 3,7 g
Fehérje (protein) 65 g 16 g
0,2 g 0,05 g

1 NRV (Nutrient Reference Values): Nagykorúak számára ajánlott napi beviteli referenciaérték (8400 kJ/2000 kcal)

Rendszeresen felülvizsgáljuk táplálkozási információinkat, hogy figyelembe vegyük a szezonális változékonyságot, a növekedési feltételeket és más olyan körülményeket, amelyek miatt a táplálkozási eredmények változhatnak.