Weider gyártói igazolás

Juhász Béla
2023.06.28 16:18
Weider gyártói igazolás

Igazolás a Weider Global Nutrition központtól, hogy a termékek megfelelnek az IFS, GMP és az ISO 9001 és a HACPP előírásainak.

 

IFS – International Food Standard

Európai szabvány, melyet először a német kiskereskedelmi szövetség fejlesztett ki és később a francia kiskereskedelmi szövetséggel együttműködve dolgoztak át. A későbbiek során az olasz kiskereskedelmi szövetségek is részt vettek az IFS 5. verziójának kidolgozásában.

GMP – Good Manufacturing Practice – Jó gyártási gyakorlat

A jó gyártási gyakorlat (GMP) olyan rendszer, amely biztosítja, hogy a termékeket a minőségi előírásoknak megfelelően gyártsák és szabályozzák.

ISO 9001

Az ISO 9001 a minőségirányítási rendszerek nemzetközileg elismert szabványa.

HACCP

Ezenkívül gyártóüzemünk teljes mértékben HACCP-tanúsítvánnyal rendelkezik, ami a Hazard Analysis Critical Control Point (Veszélyelemzés és Kritikus Ellenőrzési Pontok) Certification rövidítése. Ez egy rendszerszintű és megelőző megközelítés, amelynek során a minőségbiztosítási szakemberek kulcsfontosságú intézkedéseket hajtanak végre a fizikai, kémiai és biológiai szennyeződések/veszélyek további csökkentésében vagy megszüntetésében.

Ezek az eljárások és tanúsítványok együttesen garantálják, hogy csak a piacon jelenleg elérhető legmagasabb minőségű sportkiegészítőket tudjuk szállítani vásárlóinknak.

 

 

 

 

 

Weider megfelelőségi igazolás