Nyári csúcsforma

2022.03.21 22:26
Nyári csúcsforma

A termogén zsírégetők fokozzák, felpörgetik az anyagcserénket, ezzel nagyobb energiamennyiség elhasználására sarkallva a testünket.

Az előnyük abban rejlik, hogy ezt a hatást edzéstől függetlenül is produkálják; azonban itt álljunk meg egy szóra. Ez nem azt jelenti, hogy edzés és megfelelő étrend nélkül is hatásosak lennének. Ha így lenne, az utcákon nem igazán mászkálnának elhízott emberek. Megfelelő étrend és edzés mellett (amely eleve egy kalóriadeficites, a zsírvesztésnek kedvező állapotot teremt) folyamatosan több energia felhasználására ösztönzik a szervezetünket. Tehát az edzést követő, órákig tartó felpörgött anyagcsereműködés, illetve egy ahhoz hasonló állapot fenntartható sokkal hosszabb ideig is, így hatékonyabban szabadulhatunk meg a testzsírunktól.

A stimulánstartalmú termogenikus zsírégetők mellékhatásokat is produkálhatnak, amelyek az arra érzékenyeknél kisebb dózisok esetén is jelentkezhetnek, illetve a helytelen alkalmazás eredményeképpen is felléphetnek. Ilyen mellékhatás a szapora pulzus, fejfájás, szédülés, általános rossz közérzet, idegesség, nyugtalanság, kézremegés és alvászavarok (utóbbi legfőképpen akkor, ha még a késő délutáni, esti órákban is szedjük ezeket).
Mindenképpen tartsd be a gyártó által javasolt adagolást