Kinek van szüksége fehérjeporra?

2021.09.07 15:03
Kinek van szüksége fehérjeporra?

Az aktív sportolók, nehézatléták és testépítők esetében teljesen megszokott a különféle étrend-kiegészítők, azon belül is elsősorban a proteinkészítmények, fehérjeporok fogyasztása, hiszen a sport és a gyúrás speciális táplálkozást igényel.

Ma már számos tudományos kutatás támasztja alá, hogy nemre és korra való tekintet nélkül valóban megnövekszik a fehérjeigényük azoknak, akik versenyszerűen sportolnak, és akiknek a rendszeres, erőteljes mozgás a mindennapjaik részét képezi. Persze az intenzív sporthoz szükséges fizikum alapja mindig is a kiegyensúlyozott étrend marad, de vannak helyzetek, amikor speciális összetételű termékek alkalmazására van szükség – és a Weider fenségesen finom citrom-túró fehérjeporát pont ilyen esetekre fejlesztették ki.

A legendás citrom-túró ízű Weider fehérjepor

Több oka is van annak, hogy az edzőtermek látogatói fehérjeport fogyasztanak. A Weider prémium minőségű termékei számos előnyük mellett segítik az izomtömeg növekedését és annak megtartását, valamint az izomrostok gyors regenerálódását, így fogyasztásukkal a szervezet jobban bírja a fizikai terhelést. Az ínycsiklandó ízkombinációknak – különösen a citrom-túrónak – köszönhetően pedig a kifogástalan tápérték fejedelmi élvezeti értékkel egészül ki.

Mi a vegánokra is gondolunk

A fehérjeporok zöme a sajt- és a túrógyártás rendkívül értékes, fehérjében, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag melléktermékéből, azaz tejsavóból készül. Mivel a vegánok semmilyen állati eredetű ételt nem fogyasztanak, azt gondolhatnánk, hogy le kell mondaniuk erről az elsőrangú étrend-kiegészítőről, de erről szerencsére szó sincs. A Weider által kifejlesztett csúcsminőségű, 100%-ig növényi eredetű vegán fehérjeporok éppoly értékes összetevőkből állnak, mint a klasszikus tejsavó étrend-kiegészítőink. Próbáld ki növényi fehérjéből készült termékeinket akkor is, ha húsevő vagy, hidd el, nem fogod megbánni!