Cégbemutató - Magunkról

Juhász Béla
2023.07.11 12:43
Cégbemutató - Magunkról

Tisztelt Látogató, Kedves Sporttárs!

Az egészséges, szép test ma a siker egyik kulcsa.

A patinás Weider Global Nutrition világelső sportélelmiszereivel Te is megvalósíthatod céljaid.

 

  • Kiváló alapanyagok, folyamatos innováció, hatékony összetétel.
  • Csúcsminőség, ami megéri, immáron 85 éve.
  • A világ élvonalánál Te se add alább!

Most a Weider Global Nutrition termékek hivatalos és kizárólagos magyarországi forgalmazójának honlapján jársz.

Egy olyan márkánál, aminek nemigen akad párja a piacon. Hogy miért?

Pár szóval bemutatnánk a Weidert-t az alábbiakban.

A Weider a legrégebbi márka a világ sportélelmiszer piacán. A legrégebbi és a legtapasztaltabb, így örök példamutató az összes minőségi terméket gyártó számára.

A Weider céget Josef E. "Joe" Weider alapította 1936-ban. A cég a kezdetektől úttörőként van jelen a piacon, nevéhez fűződnek olyan alap dolgok, mint a body building sport megalkotása, az első sportétrend-kiegészítők gyártása, az IFBB (Nemzetközi Body Building Szövetség) megalapítása és a Ms. és Mr. Olympia versenyek létrehozása. A Weider márka nélkül nem lett volna Arnold Schwarzenegger sem és még folytathatnánk…

Tehát aki ma minőségi, hatalmas tapasztalatra és tradícióra épülő, működő terméket szeretne kapni sport, fitnesz és egészséges életvitelhez kapcsolódó céljaihoz, az itt, a Weider honlapján, jó helyen jár.

A Weider-t a prémium minőség mellett a folyamatos innováció is jellemzi. Jelenleg – a méret- és ízvariációkat nem is számítva – több, mint százféle minőségi terméket forgalmazunk és ehhez évente legalább egy tucat új fejlesztésű termék érkezik, illetve cserélődik le a legmodernebb kutatás-fejlesztés eredményeként.

Röviden a Weider kínálat a minőségi kiegészítők teljes spektrumát nyújtja a sport szerelmesei számára (legyen akár profi, akár amatőr), amelyek garantáltan eredményesebbé teszik a felkészülést, a versenyzést vagy az aktív, sportos életet.

A Weider márkán belül több termékcsaládból áll össze a kínálat. A Weider Global Line család a testépítők, nehézatléták és más erősportot űzők termékei. A Weider Global Line Fitness család a fitneszkedvelők, az általános, sportos kondíciót fenntartani igyekvők termékcsoportja.

A Weider kínálatában kiemelkedőek a fehérje tartalmú italporok (Premium Whey, Gold Whey, Protein 80 Plusezen belül található meg a legendás citrom-túró íz! –, Day & Night Casein), tömegnövelők (Mega Mass 4000 és Giant Mega Mass 4000), a különféle aminosav tartalmú termékek (Amino Power Liquid, BCAA, Arginine+Ornithine, stb.), a kiváló zsírégetők ( CLA, Thermo Caps, L-Carnitine Liquid, L-Carnitine Caps), a csúcskategóriás kreatinos termékek (Pure Creatine, Krea-Genic), az egyedülállóan hatékony energizálók és teljesítményfokozók (Tribulus, Prime, HZRD, Total Rush 2.0, Rush Drink) illetve a nagyszerű ízű, alacsony szénhidrát tartalmú fehérje sport-szeletek (Low Carb High Protein Bar, 32% Protein Bar, 32% Whey-Wafer Bar, Yippie! Bar), hogy csak a legnépszerűbbeket említsük.

Összefoglalva a Weider egyedülállóságát, elmondható, hogy a vásárló egyszerre kap egy tradicionális (a legrégebbi márka a piacon), működő (egyedülálló minőség, biztos eredmények), megbízható (minden termék „Innovated in the USA”, „Made in Germany”, megfelel az IFS (International Featured Standards), GMP (Good Manufacturing Practice), DIN EN ISO 9001 standardoknak és a HACCP rendszerkövetelményeknek), kiváló minőségű terméket, amelynek nemigen akad párja a jelenlegi piacon.

A Weider termékei nem tartalmaznak kínában gyártott összetevőket (China Free) és 100%-ban doppingmentesek (Doping Free)!

A hazai Weider webáruház garantáltan a közvetlenül a német- vagy spanyolországi gyárból importált termékeket kínálja ugyanúgy, mint a viszonteladó partnereink is.

 

Jó böngészést, kellemes vásárlást és sikeres sportolást kívánunk!

 


A Weider hivatalos és kizárólagos magyarországi importőre és nagykereskedője

 

Források: https://weider.es/weider-world/ https://www.joeweider.com/ https://ifbb.com/ 

               https://www.wikipedia.org/