Tanúsítvány

SSL Certificate

Tömegnövelők

A testépítés egyik kulcsa a tömegnövelés, aminek az alapja a bevitt kalória mennyiségének drasztikus emelése. Sokak számára ez nehézséget okoz, mert képtelenek az előírt mennyiségű ételt elfogyasztani. Nekik találták ki sok kalóriát tartalmazó tömegnövelő készítményeket. Böngéssz webáruházunkban és rendeld meg online a legoptimálisabb összeállítású és legízletesebb sportélelmiszert!

Tovább

Amit a tömegnövelőkről tudni kell

Mielőtt kezdő testépítőként nekiállsz a tömegnövelésnek, nem árt pontosan meghatároznod néhány alapvető szempontot, többek között, hogy milyen a testalkatod és mennyit mozogsz. Ha nem vagy tisztában a testi adottságaiddal és az aktivitásod fokával, akkor könnyen vakvágányra futhat a terved. Tudnod kell, hogy hízékony vagy-e vagy inkább nehezen hízó, szálkás alkatú. Ami a mozgást illeti, a következő aranyszabályt kell szem előtt tartanod: minél többet és intenzívebben mozogsz, annál több kalóriára lesz szükséged a tömegnöveléshez.

A tömegnövelők két fő alkotóeleme a fehérje és a szénhidrát, utóbbi általában 70-75%-os arányban van jelen a termékekben. Emellett vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek gondoskodnak a megfelelő anyagcseréről.

Tömegnövelőt alapvetően két esetben szokás használni: egyrészt nem hiányozhat a nagyobb mennyiségű izomzatot kiépíteni szándékozók kelléktárából, másrészt azoknak is sokat segíthet, akik tetemes mennyiségű étel fogyasztása mellett is nehezen híznak.

Minőségi termékek a Weider kínálatában

A több mint nyolcvan éves működése alatt komoly szakmai tekintélyt kivívó Weider kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozik és gondosan ügyel a mikrotápanyagok, vitaminok és egyéb összetevők megfelelő arányára. Nemcsak a gondos összeállítás tekintetében, hanem megbízhatóságban is felveszik a versenyt a közkedvelt vegán fehérjékkel.

Próbáld ki termékeinket, és ha 20000 forint felett vásárolsz online, díjmentesen szállítjuk házhoz a rendelésed!

Tovább