TOP termékek

Fehérjék

A jó minőségű fehérjekészítmények nagyban hozzájárulnak a hatékony testépítéshez. Virtuális polcainkon különféle vegán és állati eredetű (tej, tejsavó, tojás) fehérjeporokat, italokat találsz.  Nézz körül webáruházunkban, és válaszd ki a számodra legoptimálisabb kiszerelést és ízt!

Kiknek ajánlott a fehérjeporok és egyéb proteintermékek fogyasztása?

Az aktív sportolóknak, a súlyzós edzést végzőknek, de különösen a testépítőknek fokozottan szükségük van az optimális fehérjebevitelre. A fehérje a test egyik alapvető építőeleme, jelen van az izmokban, kötőszövetekben, enzimekben, egyes hormonokban, számos sejt felépítésében részt vesz, de az erősportolók számára a teljesítmény- és az izomtömeg-növeléshez is elengedhetetlen. Ennélfogva a fehérjeporok nagyban hozzájárulnak az izomrostok épüléséhez, regenerálódásához, szerepet játszanak az izomláz elkerülésében, az izomtömeg növelésében és annak fenntartásában.

Növényi és állati eredetű fehérjeporok

Az erősportolókat, testépítőket megcélzó termékek piaca ma már hatalmas, ezért fontos, hogy a lehető legkörültekintőbben válasszuk ki az elérni kívánt célt, és az ahhoz hozzásegítő minőségi termékeket. Minél hamarabb szívódik fel a tápanyag, annál gyorsabban épül be a szervezetbe, az izomzatba. A különböző forrásokból származó fehérjék biológiai értéke nagy eltéréseket mutat. Ezen a téren a tejsavó fehérjék számítanak az éllovasoknak, vagyis a szervezet ezeket hasznosítja a legjobb arányban, így nem véletlen, hogy a piacot is a tejsavó fehérjeporok uralják. Szerencsére ma már az állati eredetű árucikkeket kerülő vegánoknak sem kell lemondaniuk az izomépítést támogató étrend-kiegészítőkről, hiszen a csúcsminőséget képviselő vegán protein termékekben éppoly értékes, esszenciális aminosavak vannak, mint hagyományos társaikban.

Böngészd át webáruházunk magas fehérjetartalmú termékeit, és rendeld meg mihamarabb az életmódodba beilleszthető porokat, italokat!